STÁB

PÉTER PETRA

az OFF Alapítvány kuratóriumának elnöke

Az Alapítvány megalakulása óta támogatja Hód Adrienn művészeti munkáját. Eleinte pályázatírással, menedzsmenttel, az utóbbi években tanácsadással és a hivatalos ügyek intézésével.

HITKA LILI

az OFF Alapítvány adminisztrátora

Művészetelmélet- és menedzsment területéről szerezte diplomáját. Eddigi pályája során több kulturális fesztivál, kiállítás és beszélgetéssorozat szervezésében és széleskörű lebonyolításában vett részt. Jelenleg a Fiatal Képzőművészek Egyesületében (FKSE) vezetőségi tag, emellett zenei programszervezőként is tevékenykedik. Az Alapítvány munkáját adminisztratív oldalról erősíti, szervezéssel, kapcsolattartással és pályázatírással segíti a társulat mindennapjait.

PARTIG-KIS ERIKA

az OFF Alapítvány forrásszervezője és asszisztense

Az alapítvány táncoktatási programjainak tervezésével, forrásszervezésével és lebonyolításával foglalkozik, továbbá adminisztratív feladatokban nyújt támogatást.

UJVÁRI-PINTÉR GYÖRGY

művészeti menedzser

Ujvári-Pintér György kulturális menedzser leginkább zenei és kortárstánc-területen dolgozik, továbbá elektronikus zenei producer (Legars) és táncelőadások zeneszerzője, a Sziget Fesztivál Magic Mirror helyszínének programmenedzsere és helyszínfelelőse. Miután több éven át dolgozott a Frenák Pál Társulatnál (művészeti menedzsment) és a Budapesti Francia Intézetben (a kulturális osztály programkoordinátora), a Hodworksnél produkciós és turnémenedzsmenttel foglalkozik.

HORVÁTH GIDEON

kommunikációs munkatárs

Képzőművész, a Paris VIII. egyetemen filmes szakon szerezte diplomáját. Művészeti pályája mellett filmes gyártási munkákat és kultúra kommunikációval kapcsolatos szerepköröket lát el.